Postitatud

Persillade vorstid hautatud lehtpeediga

Persilade vorstid lehtpeediaLehtpeedi e. mangoldi kirevad varrerootsud teevad toidu atraktiivseks. Kasuta kindlasti hästi värsket lehtpeeti – vaid siis maitseb see hästi!

KOOSTISOSAD
suur kimp lehtpeeti
2 sl oliiviõli
väike küüslauguküüs
näpuotsatäis tšillihelbeid
2-3 sl vett vajadusel
1 tl võid
soola

Pese lehtpeedid hoolega, lõika ära varrerootsu alumine kolmandik, mis on üsna puine. Haki lehed 2-3 cm laiusteks ribadeks.

Kuumuta pott keskmisel tulel. Lisa oliiviõli, mõned küüslauguviilud ning tšillihelbed. Prae segades umbes minut aega. Lisa lehtpeet ja kata pott kaanega. Hauta umbes 5 minutit, siis piilu potti. Kui lehed kuivad on, siis lisa paar lusikatäit vett. Pööra lehed potis ringi ning kata pott jälle kaanega ja hauta veel 5 minutit.

Maitsesta soolaga, lisa veidi võid ja sega läbi. Tõsta serveerimisnõusse ja serveeri.

Leia see ja veel palju põnevaid retsepte Nami-Nami retseptikogust

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga